Livrari - Expedierea coletului tău în siguranță

Coletul tău este de obicei trimis în aceeași zi în care ai plasat comanda, valabil pentru comenzile efectuate până în ora 15:30 ( exceptând zilele de weekend, o comandă făcută Vineri după ora 15:30 va fi expediata Luni ) coletul este expediat prin SAMEDAY cu un nr. AWB de urmărire și cu informații prin SMS.

Termenul de livrare pentru coletele expediate cu SAMEDAY este de 24-48 ore.

In majoritatea cazurilor coletele plasate pana in ora 15.30 se livreaza a doua zi.

NOU!!! LIVRARE IN SAMEDAY EASY BOX ; Comanda pana in ora 15:00 si coletul tau va ajunge in locker sameday easy box urmatoarea zi. ( inclusiv comenzile plasate vineri pana in ora 15.00 vor ajunge sambata )

Pretul transportului pentru easy box este 10 lei - pentru comenzile platite online

                                                                   15 lei - pentru comenzile ramburs 

ATENTIE: Plata ramburs la locker se poate face doar cu cardul bancar.

Acordăm o atenție deosebită în împachetarea produselor expediate, în acest scop evităm orice deteriorare a produselor tale.

Costul livrării include costul procesării și ambalării, cât și costurile de curierat.

Costul transportului este fix :

19 lei pentru livrarile la domiciliu.

10 lei / 15 lei pentru livrarile in locker sameday easy box.

Riscurile aferente livrării cad în responsabilitatea noastra, luăm măsuri speciale pentru a proteja produsele fragile cu materiale antișoc de tip folie cu bule de aer, coletele sunt generos dimensionate și produsele tale parfumate sunt foarte bine protejate.

Daca sunteti nemultumit sau aveti intrebari in legatura cu produsele primite de la Parfumat.ro, nu ezitati sa ne contactati, va vom oferi o solutie satisfacatoare. Fără bătăi de cap. Fără dureri de cap. Este atât de ușor.

Parfumat.ro isi rezerva dreptul de a anula comenzi clientilor care in trecut au refuzat comenzi din varii motive, si de a cere acestora plata cu cardul pentru onorarea comenzilor.

[email protected]

0785044044

 

arrow_upward