Magazinul online https://www.lorinna.ro este oferit de SC LORINNA COSMETICS SRL cu sediul social in str. Dumbrava Noua, nr. 17, camera 1, bloc M121, scara 1, etaj 1, ap. 6, sector 5, Bucuresti, Romania, inmatriculata in Registrul comertului sub nr. J40/2847/2021, avand cod unic de inregistrare 43755089.
 
Suntem o echipa tanara cu peste 5 ani de experienta in vanzarile online. Lucrăm din greu să oferim clientului calitate la cel mai bun preț de pe piață dar și în cel mai scurt timp. Comenzile plasate plasate pe site-ul nostru, în 95% din cazuri, ajung la client a doua zi.


Legat de parfumuri experienta noastra din trecut ne-a permis sa alegem cel mai bun producator de parfumuri clone.


Firma Gloria Cosmetics, producatorul brandului Lorinna Paris este o firma din Turcia cu o experienta de peste 12 ani in parfumerie.

Au descoperit și recompus pentru dumneavoatra notele parfumurilor scumpe cu ajutorul expertilor chimisti si parfumierilor francezi colaboratori. Conștientizând că detaliile constituie întregul, au acordat prioritate permanenta fără a ignora nici măcar cele mai mici subtilități. Vă prezentăm Colecția noastră specială de parfumuri Lorinna Paris, pe care firma Gloria Cosmetics o produce folosind ingrediente de cea mai înaltă calitate și pana la 30% esență de parfum, toate pe placul dumneavoastră.

Cei 12 ani de experiență în industria parfumurilor, le-au permis sa creeze o colecție din cele mai populare parfumuri de lux din lume. Au ales parfumuri care să atragă toate gusturile și vârstele.


Asigurarea calității parfumului Lorinna Paris


Fiabilitatea și calitatea înaltă sunt cele mai fundamentale valori ale noastre. Procesul nostru de formulare a parfumurilor se desfășoară sub supravegherea Ministerului Sănătății și a instituțiilor conexe. Toate produsele noastre sunt produse în conformitate cu reglementările cosmetice și în conformitate cu standardele Uniunii Europene după testele dermatologice.
Produsele noastre au fost, de asemenea, testate de centre internaționale de certificare și dețin certificate de calitate de la EAC pentru Rusia și UkrSEPRO pentru Ucraina pentru vânzări pe piața internațională.
Lorinna Paris este un brand care gandeste si realizeaza totul la nivel premium.
De la esentele parfumurilor care provin exclusiv din Franta de la Parfumierul Jean Niel pana la sticla de inalta calitate totul este gandit ca clientul final sa beneficieze de un produs de calitate la un pret decent.


Legat de produsele home&deco am petrecut foarte mult timp selectionand cu atentie fiecare textura, fiecare material, fiecare design si fiecare brand pentru a-ti pune la dispozitie cele mai frumoase modele de lenjerii pentru pat. Ne-am indreptat foarte mult atentia asupra calitatii materialelor intrucat suntem convinsi de faptul ca acestea sunt elementul primordial care asigura lenjeriile de pat perfecte. Beneficiind de un proces de manufactura etic si responsabil, lenjeriile de pat lorinna sunt selectate special pentru a pune la dispozitia ta o gama diversa de accesorii esentiale a caror menire este sa iti faca viata mai frumoasa, in fiecare moment.


Dacă vrei să îți schimbi atmosfera din dormitor fără a cheltui o avere pe tapet, mobilier și accesorii, poți lua în considerare să faci o schimbare cu ajutorul lenjeriilor de pat, al așternuturilor sau al cearceafului. La Lorinna avem o gamă actualizată constant de seturi de lenjerie de pat, cuverturi si pături la prețuri accesibile. Vei găsi lenjerii din bumbac sau cocolino pentru o îngrijire ușoară, precum și lenjerii de pat sofisticate din bumbac satinat sau finet într-o varietate de opțiuni de culoare și design, permițându-ți să creezii dormitorul viselor tale în câteva minute.
 

arrow_upward